ZATERDAG 25 JUNI - DOORLOPEND
GUEUSH
Uitgesproken als 'GOESCH' is een Oostendse DJ die in 2006 zijn avontuur startte met het brengen van verschillende muziekgenres. In een mix van house naar disco en van funk naar soul neemt hij je mee in een groovy set van ondergrondse beats naar bekendere dansnummers. Zijn speelse stijl werd dan ook snel opgepikt door bekende clubs en festivals in en rond België.

Hij werd vaste resident in de discotheek Krush Club, waarna ook festivals als Ostend Beach, Leffinge Leuren, Barrio Cantina, Polé Polé, Amsterdam Dance Events hem een kans gaven zijn talent te ontplooien.De affiche delen met namen als Kerri Chandler, Green Velvet, Kölsch, Claptone,... zijn een vaste referentie geworden.

Naast diverse festivals en events speelt hij voor verschillende fine dining concepten waaronder in de restaurants van sterren chefs als Sergio Herman (Blueness Bar), Nick Bril (The Jane**), Willem Hiele*. Hij brengt er een unieke sfeer tussen fine dining en gebalanceerde muziek.

Eigen concepten From Disco 2 Disco, Tropical Soundsclash, Gueush invites, ... zijn projecten waar hij zijn eigen ding doet en een diverse sound aan bod brengt voor een uitgebreid publiek. Een muzikale guru die met zijn muzieksmaak de juiste sfeer voor elk concept weet neer te zetten. Played at:
Made on
Tilda