ZATERDAG 22 JUNI - 20u15
JAGUAR JAGUAR
Belgiƫ is een gloednieuwe, superstraffe band rijker! Jaguar Jaguar doet het met leden van Lohaus, Soldier's Heart en Tamino en brengt frisse eigenzinnige synthpop om duimen en vingers van af te likken.
Ontstaan na een excursie naar de Spaanse zon, is Jaguar Jaguar de rijzende ster aan het Belgische muziekfirmament. Jaguar Jaguar blinkt uit in excellent meeslepende melodietjes, met vijf catchy vocals die dribbelen met groovy drums, dromerige synths en spacy gitaargeluiden. Funky oorwurmen 'So Long' en 'You Got Me' kamperen al een hele winter onder onze hersenpan, hoog tijd dus om de dansbenen los te gooien tijdens hun gegarandeerd aanstekelijke set op Plein Publique.

Focus Knack:
"Jaguar Jaguar veroverde in de AB zijn plaats in de jungle van de Belpop. Van in het begin - paars licht, dik aangezette groove - tonen de vijf zich zeker van hun zaak en hun sound, een smakelijk bladerdeeg van organische drums, kloeke baslijnen, synths die het kwik van de thermometer laten twijfelen tussen zwoel en onderkoeld, twee- tot vierstemmige zanglijnen en af en toe een kekke gitaarriff voor de sport."

www.facebook.com/JaguarJaguarrr
www.instagram.com/jaguarjaguarrr


Jaguar Jaguar @ Plein Publique 2019, Roeselare
Made on
Tilda